Szolgáltatások


Kertépítés - ha segítségre van szüksége...

Ezen szolgáltatásunk kiépítésén még dolgozunk...

Gyönyörű kertet szeretne? De nincs ötlete? Mi ehhez szeretnénk segítséget nyújtani. Igény esetén elkészítjük a kerthez tartozó kertgondozási útmutatót is.

Vállaljuk kertjének tervezését, kivitelezését, amit egy alapos felmérés előz meg kertjének bejárásával. Elkészítjük a vázlatokat és az árajánlatot. Ügyelünk az arányokra, tudjuk milyen növényből mi lesz a későbbiekben, ami nagyon fontos a tervezésnél. Tudjuk melyik növény, mit igényel, hová ültessük.

Kerti dekorációkban is kialakítjuk az elképzelésének megfelelőt. Kialakítjuk a kerti harmóniát, figyelembe véve a növények ápolásának helyigényét, hozzáférhetőségét. Segítünk a későbbiekben is, tanácsot adunk és segítséget nyújtunk kertjének hosszú távú ápolásában.

Keresse a SiklósKert csapatát - segítünk Önnek!


Kerttervezés - ha segítségre van szüksége...

A szolgáltatás kiépítésén még dolgozunk...

Gyönyörű kertet szeretne? De nincs ötlete? Mi ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Vállaljuk kertjének tervezését, kivitelezését, amit egy alapos felmérés előz meg kertjének bejárásával. Ügyelünk az arányokra, tudjuk milyen növényből mi lesz a későbbiekben, ami nagyon fontos a tervezésnél. Tudjuk melyik növény mit igényel, hová ültessük.

Keresse a SiklósKert csapatát - segítünk Önnek!


Növénykölcsönzés

Bármelyik beltéri és kültéri dísznövényünk kölcsönözhető.

A növénydekoráció rendezvények, kiállítások, fotózások nélkülözhetetlen kelléke. Ezek a növények kiemelik a helyszín fontos részeit, természetes és nyugodt hangulatot kölcsönöznek, új tereket hoznak létre vagy akár takarnak el.

Kertészetünkben lehetőség van beltéri vagy kültéri növények bérlésére. Igény szerint növénytartóval együtt. Dísznövények és kaspók széles választéka várja az érdeklődőket a SiklósKertben.
  • Rendezvényekre
  • Kiállításokra
  • Konferenciákra
  • Találkozókra, akár díszkaspóval, kerámia tartóval
A kölcsönzési díjak számításának alapja a növények értéke és a kívánt időtartam. Igény szerint a helyszínre- és a visszaszállításról is gondoskodunk.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...